در حال بارگزاری ...
نمایش صفحه 1 از 1
مرتب سازی بر اساس
جستجوی پیشرفته
مرتب سازی بر اساس:
  • موقعیت
  • نام : الف تا ی
  • نام : ی تا الف
  • ارزان‌ترین
  • زمان ایجاد
  • گران‌ترین
  • پرفروش‌ترین
  • پربازدید‌ترین
تموم شد
فروشنده: داروخانه اینترنتی دارونا
تموم شد
فروشنده: داروخانه اینترنتی دارونا
تموم شد
فروشنده: داروخانه اینترنتی دارونا
تموم شد
فروشنده: داروخانه اینترنتی دارونا
تموم شد
فروشنده: داروخانه اینترنتی دارونا
تموم شد
فروشنده: داروخانه اینترنتی دارونا

پیشینه ما به سال ۱۸۶۶، همزمان با افتتاح کارخانه شیر تغلیظ‌‌ شده انگلو– سوئیس بر‏می‏‌گردد. در سال ۱۸۶۷، هنری نستله شیر خشک نوین را ابداع کرد و در سال ۱۹۰۵ شرکتی که وی بنیان‌‌گذاری کرده ‏‌بود، با شرکت انگلو-سوئیس ادغام شد. شرکتی که امروز به نام نستله می‌‏شناسیم، حاصل ادغام این دو شرکت است. در طی این مدت گسترش شهرها، راه‌‏آهن و کشتی‌‌های بخار با کاهش هزینه‌‌های حمل‌ونقل، سبب تحول تجارت جهانی کالاهای مصرفی شد.

شرکت شیر تغلیظ‌‌ شده «انگلو - سوئیس» (Anglo-Swiss)، توسط برادران چارلز و جورج پیج تاسیس شد. آنها با بهره‏‌گیری از منابع فراوان شیر تازه در سوئیس و با به‏‎کارگیری دانشی که در زادگاه خود آموخته‏ بودند، اولین کارخانه اروپایی تولید شیر تغلیظ‌‌ شده را در شهر چام سوئیس بنا کردند. آنها توزیع محصول خود را با نام تجاری «میلک‌مید» (Milkmaid) در شهرک‌‏های صنعتی اروپا آغاز کردند و آن را به عنوان جایگزینی ایمن برای شیر تازه با مدت ماندگاری بالا معرفی کردند.

بنیان‏‌گذار شرکت نستله، یک داروساز آلمانی به نام هنری نستله بود. وی اولین ترکیب خود را به نام فارین لاکته (مخلوطی ازشیر و آرد)، در شهر وِوی سوئیس تولید کرد. این ترکیب شامل شیرگاو، آردگندم و شکر بود که نستله از آن برای کاهش نرخ بالای مرگ‌‎ومیر نوزادانی که از شیر مادر محروم بودند، استفاده ‏کرد. از همان زمان، وی شروع به استفاده از نشان نمادین «آشیانه پرنده» کرد.

هنری نستله، شرکت و کارخانه خود را در شهر وِوی به سه تاجر محلی واگذار کرد. آنها برای توسعه تولید و فروش، تعدادی شیمیدان و نیروی متخصص استخدام کردند.

رقابت تنگاتنگ دو شرکت نستله و انگلو - سوئیس در فروش محصولات مشابه، منجر به توسعه در تولید و فروش هر دو شرکت شد. این محصولات، شامل شیر تغلیظ‌‌ شده و شیر خشک بود.

درسال ۱۸۸۲، شرکت انگلو-سوئیس در آمریکا گسترش یافت. ولی مرگ جورج پیج سبب بازماندن این شرکت از برنامه‌‌های خود شد. درسال ۱۹۰۲، این شرکت فعالیت‌‏های خود را در آمریکا واگذار‏ کرد که در نهایت، منجر به ادغام دو شرکت نستله و انگلو-سوییس شد.

نستله پس از پیشی گرفتن از شرکت «پیتر و کهلر» (Peter & Kohler) در صادرات، اولین بار اقدام به فروش شکلات کرد. نقش مهم هنری نستله در گسترش تولید شکلات شیری، از سال ۱۸۷۵ شروع شد. هنگامی که هنری نستله برای دانیل پیتر، همسایه خود در وِوی، شیر تغلیظ‌‌ شده تهیه می‌‏کرد. پیتر در دهه ۱۸۸۰، از این شیر برای تولید محصول تجاری خود استفاده می کرد.

ما رهبری شرکتی را برعهده داریم که در راستای تغذیه، سلامتی و تندرستی پیش می‌رود. ما کیفیت زندگی را بر پایه راه‌حل‌های مبتنی بر تغذیه و سلامت دانش‌بنیان در تمام مراحل زندگی در راستای کمک به مصرف‌کنندگان و خانواده آنها، بالا می‌بریم.

خانه
دسته ها
جستجو
0 سبد
پروفایل
بیشتر
تماس
دسته بندی ها
آرایشی
بهداشتی
مکمل دارویی
مکمل ورزشی
محصولات جنسی
تجهیزات پزشکی
مادر و کودک